Приједлози за априлске награде до 24. фебруара

Ј. Са.
Приједлози за априлске награде до 24. фебруара

БАЊАЛУКА - До 24. фебруара сви заинтересовани могу доставити иницијативе за додјелу награда и признања поводом 22. априла - Дана града.

- Иницијативе треба да буду образложене, нарочито: биографија за физичка лица, односно референце за правна лица, разлоге који су утицали на подношење иницијативе, адресу и телефон контакт особе, односно лица које се предлаже, те приједлог награде за кандидовано лице - истиче се у саопштењу.

Одлуком о наградама и признањима установљени су Кључ града Бањалука, са повељом “Почасни грађанин града Бањалуке”, затим Златни грб града Бањалука, Плакета града Бањалука, Плакета “Сестре Гајић” - признање које се додјељује за изузетно хумана дјела.

- Установљена је и додјела Награде града Бањалука - младима, као посебан вид признања, за значајна остварења у свим областима живота (уз новчану награду, додјељује се и диплома) - истакли су из Градске управе.

Додали су да се награде и признања могу додјељивати појединцима, предузећима, установама и другим субјектима.

Иницијативе је потребно доставити Скупштини града Бањалука - Комисији за избор и именовања, награде и признања, на адресу: Трг српских владара број 1, 78 000 Бањалука.

Комплетан јавни позив објављен је на интернет страници града.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана