Пријавите се на Supernova Hackathon – Такмичење у програмирању уз подршку ментора

ГС
Пријавите се на Supernova Hackathon – Такмичење у програмирању уз подршку ментора

БАЊАЛУКА - На такмичењу у програмирању које ће се одржати 29. маја на бањалучком Електротехничком факултету (ЕТФ)-у тимови ће имати подршку ментора током израде рјешења са којима ће се такмичити за богат наградни фонд од 4.000 КМ који су обезбиједили компанија Supernov и бизнис инкубатор Иновациони центар Бања Лука (ИЦБЛ).

Сви ментори су искусни професионалци, спремни да подијеле своје знање и искуство, а одабрани су због своје експертизе, посвећености и жеље да помогну учесницима у постизању њихових циљева.

Методи Давидовић је инжењер који задњих 16 година покреће главне Datacentar системе и сервисе Supernove.

Специјализован је за бројне ICT области, највише за: виртуелизацију и cloud  инфраструктуру, Linux оперативне системе, IT security, модерне DevOps технологије и дизајн софтверских ICT рјешења. Методи води Службу за Datacentar и ICT системе у Суперновој.

Небојша Богдановић са више од 15 година рада у телекомуникацијској компанији стекао је богато знање и искуство у различитим програмским језицима (најчешће PHP, JavaScript, PL/SQL), те различитим SQL и NoSQL базама података (Oracle, MySQL, MongoDB).

Небојша је тренутно на челу Службе за развој ICT и пословних рјешења у  Supernovoj и врхунски је стручњак за CRM системе, billing и CPE provisioning, SAP ERP систем, LoRA WAN IoT, развој прилагођених CMS  рјешења те дизајн и развој специјализованих веб страница.

Маринко Тарлаћ је дипломирани електро инжењер, смјер рачунарство и информатика.

Од 2011. године ради као систем инжењер на пословима развоја интерних апликација са посебним освртом на телекомуникације и управљање мрежном опремом. Маринко води Службу за информационе и комутационе системе у Supernovoj, а у досадашњем раду био је укључен у развој више ISP компанија на територији БиХ.

Срђан Бјелић је учествовао у реализацији већег броја ICT и телекомуникационих аранжмана у приватном и јавном сектору БиХ, као и разним пројектима регионалног карактера.

Руководилац је Сектора за промоцију и подршку у продаји ICT и пословних рјешења у Supernovoj и посједује више од 15 година радног искуства у области телекомуникација и ICT. На нивоу „m:tel“ групе стекао је искуство на руководећим позицијама у вези са пословним рјешењима.

Активно је укључен у рад IKT заједнице у Републици Српској. Аутор је прве мобилне апликације за претрагу Светиња СПЦ на подручју бивше Југославије.

На Supernova Hackathon могу да се пријаве сви студенти Електротехничког факултета у Бањaлуци, те све особе које су завршиле студије на овом факултету, до 30 година старости.

Пријаве се примају до 28. маја а за све информације посјетите www.supernovahackathon.com.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана