При крају изградња школе у Ади и дворане на Лаушу

Г.С.
При крају изградња школе у Ади и дворане на Лаушу

БАЊАЛУКА - Изградња школе у насељу Ада улази у завршну фазу, а током априла биће отворена и мултифункционална дворана на Лаушу, рекао је градоначелник Драшко Станивуковић.

Како је истакао, прва школа која се гради у граду након 20 година улази у завршну фазу, а у току априла све ће бити спремно за отварање мултифункционалне дворане на Лаушу на коју многе генерације чекају.

Како су рекли из Градске управе, школа у Ади биће најмодернији објекат у Републици Српској.

- Уз уобичајени садржај ова школа посједоваће лифтове и тоалете за лица са инвалидитетом, простран хол са необичним степеништем који ће бити идеалан за разне школске манифестације, као и учионице опремљене према највишим стандардима - казали су из града.

Нова спортска дворана на Лаушу прилагођена је за многе спортове те за организовање бројних спортских такмичења. У склопу овог објекта биће и прва дворана борилачких спортова у нашем граду.

- Обезбиједиће оптималне услове за несметано одвијање наставног процеса у ОШ “Свети Сава”, али и квалитетне услове за тренинге спортских клубова и спортиста у том насељу - рекли су из града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана