Преко бањалучког "Аеродрома" од почетка године прошло више од 250.000 путника

Срна
Преко бањалучког "Аеродрома" од почетка године прошло више од 250.000 путника

БАЊАЛУКА- Преко бањалучког "Аеродрома" је од почетка године до краја септембра прошло је 250.939 путника, речено је Срни у овом предузећу.

У љетној сезони остварена је сарадња са авио-компанијама "Ер Каиро" и "Фрибрд" са чартер летовима Бањалука-Хургада-Бањалука и Бањалука-Анталија-Бањалука, те "Ер Монтенегро" са редовном линијом Тиват-Бањалука-Тиват.

Из бањалучког "Аеродрома" наводе да је након глобалног утицаја на ваздухопловство који је оставила пандемија вируса корона, ова година ипак била успјешна.

"Томе свједочи одлична сарадња са водећим европским нискотарифним авио-компанијама `Рајанер` и `Визер`, као и са компанијом `Ер Сербија`", истакли су из "Аеродрома" Бањалука.

Зимска сезона летења отворена је са новом дестинацијом компаније "Рајанер" Берлин-Бањалука-Берлин.

Осим за Берлин, путници са бањалучког Аеродрома могу летјети авио-компанијом "Рајанер" и за Брисел, Гетеборг, Меминген, Беч, Милано, Бергамо, Стокхолм Арланда и Нирнберг.

Са авио-компанијом "Визер" лети се до Дортмунда, Базел Мулхауса, Малмоа, Стокхолм Скавста и Хамбурга, док "Ер Сербија" лети до Београда.

Бањалучки "Аеродром" напомиње да ће наставити да развија и планира пословање како би предузеће било оперативно за тренутне и будуће сарадње.

"Задовољни смо што нашим суграђанима ове зиме можемо понудити путовања широм Европе и свијета", закључили су из овог предузећа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана