Представници градске управе обишли радове у Трапистима: Мјештани позвани на састанак због моста

Ј. К.
Представници градске управе обишли радове у Трапистима: Мјештани позвани на састанак због моста

Мјештане мјесне заједнице Лазарево 1 и све грађане који сматрају да је обнова моста у Трапистима површна, те да је он и даље несигуран, позивамо у Градску управу да заједно разговарамо о томе, као и ономе што тек треба бити урађено у том насељу.

Рекла је то савјетница градоначелника за друштвене дјелатности Милада Шукало, која је јуче обишла радове у Трапистима.

- Реконструкција моста се одвија у неколико фаза и то није само бојење и уклањање старих дасака, него свеобухватан пројекат - рекла је Шукалова.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Лазарево 1 Игор Видовић рекао је да је градоначелник Драшко Станивуковић прије два мјесеца под слоганом “Магија у Бањалуци” у видео-клипу објављеном на његовој страници отворио “обновљени” мост у Трапистима.

- И сада, након два мјесеца, мост у Трапистима изгледа исто, и даље су дрвени потпорни стубови несигурни и у води, а бетонски блокови пропали - рекао је Видовић. Додао је да мјештане највише брине несигурност овог моста.

- Кад су биле поплаве 2014, вода је однијела мост код “Витаминке”, а био је у много бољем стању од овог, а онда и карановачки и висећи мост у Залужанима. У страху смо шта би могло бити када би се тако нешто поновило - рекао је Видовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана