Празнична атмосфера код бањалучких Социјалиста

Глас Српске
Празнична атмосфера код бањалучких Социјалиста

Празнична атмосфера код бањалучких социјалиста употпуњена је Деда Мразом, јелком и новогодишњим украсима, а почела је још прошле седмице, подјелом 600 пакетића за најмлађе Бањалучане.

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бања Лука Горан Селак каже да је тачно да Социјалисти највише цијене рад и резултате, али и да увијек мора да се нађе времена за дружење у опуштеној атмосфери, поготово уочи празника.

-        Имамо иза себе годину у којој смо били вриједни и у којој смо постигли добре резултате, а и данас смо прво радили, па смо и спонтано одлучили да на овај начин обиљежимо крај године . За који дан улазимо у 2020. годину која је и изборна и све нас очекује много посла, али већ сада могу рећи да Социјалисти имају вриједне људе и капацитет за велике резултате. Овом приликом, свим члановима и симпатизерима Социјалистичке партије, као и свим грађанима Бањалуке и Републике Српске желим срећне наступајуће празнике и све најбоље у 2020. години – поручио је предсједник Градског одбора СП Бањалука Горан Селак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана