Позовите 1414 и подржите изградњу куће "Предах"

ГС
Позовите 1414 и подржите изградњу куће "Предах"

БАЊАЛУКА- У оквиру акције „Од Бањалуке с љубављу“ и током августа можете позвати хуманитарни број 1414 донирајући на тај начин 1 КМ за прикупљање новчаних средстава за изградњу куће за привремено и дугорочно збрињавање дјеце, младих и одраслих са сметњама у развоју.

- И даље траје кампања за прикупљање средстава за изградњу куће под називом „Предах“, која ће пружити привремено и дугорочно збрињавање дјеце, младих и одраслих са сметњама у развоју. Наша евиденција показује да се број дјеце са различитим потешкоћама стално повећава, што представља све већи изазов за продице – казала је савјетница градоначелника Бањалуке Милада Шукало.

Највећи град Српске већ је направио кокрак напријед увођењем дневних центара, гдје се током радног времена пружа социјализација и стручна помоћ.

- Међутим, питање збрињавања на 24 часа још увијек није ријешено. Наши центри пружају подршку, али за многе родитеље, посебно самохране, тешкоће у обављању свакодневних обавеза су огромне. С радом ћемо бити први у нашој држави, желимо отворити ову установу која ће пружити толико потребан „предах“ родитељима и породицама. Стога, ваша подршка је кључна. Позовите 1414 и помозите нам у изградњи ове пријеко потребне куће. Свака донација је корак ближе ка сигурнијем и сретнијем животу наше дјеце – истакла је Шукало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана