Позив за суфинансирање чланарина за младе спортисте

ГС
Позив за суфинансирање чланарина за младе спортисте

БАЊАЛУКА- Градска управа Бањалука расписала је јавни позив за учешће у реализацији пројекта "Спорт доступан дјеци", који подразумијева суфинансирање чланарина у класификованим спортским организацијама прве и друге категорије спортова.

"Позивамо спортске организације које имају право учешћа у пројекту да се пријаве на овај јавни позив и тако дају допринос у реализацији циљева Програма развоја спорта града Бањалука, односно укључивања што већег броја дјеце у спортске активности", навели су из градског Одјељења за друштвене дјелатности, које је расписало позив с циљем реализације општих циљева Програма развоја спорта града Бањалука за период 2018-2022. године.

За реализацију овог пројекта од августа до децембра град Бањалука је обезбиједио 60.000 КМ, саопштено је из Градске управе.

Из ресорног одјељења наводе да су спортови прве категорије атлетика, кошарка, одбојка, пливање, рукомет, фудбал, а друге категорије бокс, бициклизам, ватерполо, гимнастика, кајак-кану, карате, стони тенис, тенис, џудо и шах.

За учешће у реализацији пројекта "Спорт доступан дјеци" неопходно је поднијети захтјев за субвенционисање чланарина за двије најниже узрасне категорије, које се налазе у систему такмичења матичног спортског савеза.

Пријаве се могу поднијети до 28. јула у затвореној коверти, путем протокола у канцеларији број 14 Градске управе или поштом. Пријављивање на јавни позив врши се у складу са прописаним обрасцем СЧ - Спортске чланарине - Захтјев за учешће у реализацији пројекта "Спорт доступан дјеци" који се може преузети на интернет страници www.banjaluka.rs.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана