Поправљена дјечија игралишта у више насеља

Срна
Поправљена дјечија игралишта у више насеља

БАЊАЛУКА - Игралишта у више бањалучких насеља санирана су ових дана како би била што безбједнија за кориштење, саопштено је из Градске управе Бањалука.

Радови су изведени на дјечијим игралиштима у улицама Царице Милице број 58 и Старине Новака у насељу Обилићево, на Булевару цара Душана, Алеји Светог Саве, те у Равногорској улици у насељу Нова Варош, гдје је постављена и нова трамполина.

Значајнији радови завршени су и на дјечијем игралишту у Крупи на Врбасу, а у овом насељу, у оквиру радова на одржавању комуналне опреме, саниране су и клупе за одмор.

"Осим наведених, на два дјечија игралишта у Улици Прве крајишке бригаде народне одбране на Старчевици поправљени су оштећени реквизити и саниране конструкције справа", навели су из градског Одјељења за комуналне послове.

У насељу Сарачица је код подручне школе санирано и дјечије и спортско игралиште, те клупе.

"Санирана је и справа за вјежбање на отвореном, која је била оштећена", наведено је у саопштењу.

Из ресорног одјељења позвали су грађане да чувају комуналну опрему, од које су управо реквизити на дјечијим и спортским игралиштима најчешће на мети несавјесних појединаца.

Према Програму заједничке комуналне потрошње, за санацију и одржавање дјечијих игралишта у Бањалуци ове године планирано је 30.000 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана