Поново раде лабораторије у Врбањи, Залужанима и Бронзаном Мајдану

Ј. Т.
Поново раде лабораторије у Врбањи, Залужанима и Бронзаном Мајдану

БАЊАЛУКА - Одјељења лабораторијске и биохемијске дијагностике Дома здравља пружају лабораторијске услуге и на локалитетима Врбања, Залужани и Бронзани Мајдан, саопштено је јуче из ове здравствене установе.

Додају да ће наведене лабораторије радити у периоду од осам до 10 часова, према распореду: лабораторија у амбуланти породичне медицине Врбања понедјељком и петком, лабораторија у амбуланти Залужани уторком, те лабораторија Бронзани Мајдан четвртком.

- Лабораторијски налази са резултатима биће достављени на матични локалитет наредног радног дана. Кућне посјете због вађења крви до сада су се радиле само сриједом, а сада је то могуће урадити два пута седмично, уторком и сриједом - казали су из Дома здравља.

Напоменули су да се кућна вађења крви раде код пацијената који су непокретни и чије здравствено стање не дозвољава кретање.

Додају да ће се лабораторијске услуге и даље пружати у Централној лабораторији Поликлиника, Центар-Борик, Обилићево, Лазарево и у “ковид” амбуланти у Доцу у досадашњем обиму.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана