Помоћ из Бањалуке стигла у Јабланицу и Коњиц

ГС
Помоћ из Бањалуке стигла у Јабланицу и Коњиц

ЈАБЛАНИЦА - Камион са хуманитарном помоћи из Бањалуке за становништво угрожено поплавама у ФБиХ, стигао је јуче у Јабланицу и у Коњиц.

Савјетница градоначелника, Милада Шукало искористила је прилику да још једном захвали свима онима који су били дио ове акције.

-Захваљујући вашој великодушности и несебичној подршци, помоћ прикупљена у Бањалуци стигла је до становништва угрожених подручја Јабланице и Коњица. У овим тешким тренуцима, свака ваша донација је знак солидарности и наде за оне којима је најпотребнија – казала је Шукало.

Додала је да је ово само почетак, те да ће град Бањалука наставити помагати и бити ослонац за оне који пролазе кроз најтеже изазове.

Хуманитарну акцију покренуо је град Бањалука у сарадњи са Црвеним крстом Бања Лука, Ватрогасно – спасилачком бригадом и многим хуманим људима.

Ппосебну захвалност у име Града,  Шукало је упитла превознику „Кега транспост”, који су камион са хуманитарном помоћи одвезли ка поплавама погођеним подручјима у Федерацији БиХ.

Додатно, сви заинтересовани могу да помогну тако што ће позвати хуманитарни број Друштва Црвеног крста/крижа Босне и Херцеговине 17023, приликом чега донирате 2 КМ или уплатом на рачун: 1340011130004680.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана