Полиција у бањалучкој Градској управи: Промијењене браве на Нинковићевој и још пар канцеларија

Јасмина Салопек
Полиција у бањалучкој Градској управи: Промијењене браве на Нинковићевој и још пар канцеларија

БАЊАЛУКА - Инспектори Крим полиције Полицијске управе Бањалука, на позив предсједника Скупштине града Бањалука Љубе Нинковића, дошли су у Градску управу након што су током ноћи, промијењене браве на појединим канцеларијама, чиме је онемогућен приступ печатима и осталој документацији, као и рад Скупштине , потврђено је „Гласу Српске“.

Полиција обавља увиђај након чега ће бити познато више информација.

Нинковић је потврдио да су промијењене браве на двије канцеларије, иза чега стоји, како каже градоначелник Драшко Станивуковић.

Додаје да су његови сарадници јутрос затекли промјењене браве.

-Моју је промијенио и у овом тренутку нисмо у могућности да приступимо просторијама, печатима, рачунарима и радном простору - рекао је Нинковић.

Додаје да је он звао полицију да направи записник.

Јуче је Станивуковић на скупу грађана испред Градске управе рекао да Нинковић и одборници  неће имати плату, те да ни његов кабинет неће бити у згради Градске управе.

Ванредна сједница Скупштине града Бањалука на којој се требало расправљати о стању у “Аквани”, јуче није трајала ни пуних пола сата, а разлог њеног одгађања је, како кажу одборници, страх од грађана који су протестовали, а које је Станивуковић, пустио у просторије Градске управе.

У Градској управи су рекли да ће се поводом ових догађаја Станивуковић огласити вечерас на протестима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана