Подршка “Полиграфа” кандидатури Радојичића за градоначелника

Срна
Подршка “Полиграфа” кандидатури Радојичића за градоначелника

БАЊАЛУКА - Политичко-грађански фронт “Полиграф” ће на предстојећим локалним изборима подржати кандидатуру Игора Радојичића /СНСД/ за градоначелника Бањалуке, с циљем наставка добре сарадње, која је у претходне четири године допринијела развоју и међународној препознатљивости града.


Предсједник “Полиграфа” Зоран Талић рекао је да се сарадња са градоначелником заснива на пројектним и програмским принципима, саопштено је из ове политичке партије.

“Заједно договарамо пројекте за Бањалуку да би се развијала у правцу регионалног центра у многим областима, а у оквиру те сарадње град све више постаје међународно препознатљив”, истакао је Талић.

Он је напоменуо да се град равномјерно развија, од друштвених, спортских, социјалних сфера до комуналне и саобраћајне инфраструктуре, те да се управо на тим пројектима развија сарадња и међусобно разумијевање са актуелним градоначелником.

Радојичић је захвалио за подршку члановима “Полиграфа”, те изразио увјерење да би Бањалука са начином размишљања, рада и труда које су у претходним годинама имали одборници “Полиграфа” сигурно могла да направи још већи корак напријед.

“Показало се у претходном периоду да су то људи и опција који су врло искрени, поштени, са јасним концептима и идејама за развој Бањалуке. Желим им искрен успјех на првим изборима на које излазе”, нагласио је Радојичић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана