Подјела кромпира Бањалучанима на пет локација

Срна
Подјела кромпира Бањалучанима на пет локација

БАЊАЛУКА - Удружење повртара Републике Српске организоваће сутра у Бањалуци акцију подјеле 37 тона кромпира, од чега 20 тона за грађане и то на пет локација у граду.

Предсједник овог удружења Бране Мастало рекао је Срни да ће кромпир дијелити код кухиње "Мозаик пријатељства" у Обилићеву, код бензинске станице "Тиоил" у насељу Лауш, код бензинске станице "Еуробенц" на Старчевици, а у Борику и Новој вароши код супермаркета "Мој маркет".

Он је навео да ће 17 тона бити подијељено Дому пензионера, "Мерхамету", "Каритасу", Дому "Рада Врањешевић", Црвеном крсту, кухињи "Мозаик пријатељства", Заводу "Др Мирослав Зотовић" и Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

Иако је раније било најављено да ће бити подијељено 30 тона кромпира, Мастало је рекао да је количина повећана јер су из поменутих организација и установа потврдили да имају простора за складиштење већих количина.

Мастало је сугерисао породицама да, иако количина није ограничена, не преузимају више од двије врећице кромпира од по 10 килограма, како би што већем броју људи био доступан.

Подјела кромпира планирана је за 11.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана