Податке о зарази или изолацији доставити најкасније до недјеље

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Градској изборној комисији (ГИК) Бањалука неопходно је доставити налаз здравствене установе који потврђује да је бирач позитиван на вирус корона или акт надлежног органа о изолацији најкасније до недјеље, 15. новембра, у 9.00 часова.

У складу са измјенама и допунама правилника о спровођењу избора у БиХ, које је Централна изборна комисија БиХ донијела 10. новембра, у поступку реализације и омогућавања гласања неопходно је доставити захтјев са личним подацима, контакт телефоном, копијом налаза или рјешења надлежног органа.

Бирачи са подручја Бањалуке који су позитивни на вирус корона или посједују акт о изолацији од надлежног органа бирачко право могу остварити посредством посебних мобилних тимова.

Из ГИК-а је саопштено да је захтјев са личним подацима и контакт телефоном, копијом налаза или рјешења надлежног органа могуће доставити посредством друге особе у канцеларију број 15 Центра за бирачки списак у приземљу објекта Градске управе или електронски на адресе службеника у Центру за бирачки списак - [email protected] i [email protected],као и факсом на број 051/244-532.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана