Почиње сезона купања на базенима “Акване”

А. Т.
Почиње сезона купања на базенима “Акване”

БАЊАЛУКА - Сезона купања на базенима Воденог парка “Аквана” почиње у суботу, потврдио је в.д. директор овог јавног предузећа Велибор Вукајловић.

- Због неповољне временске ситуације били смо приморани да помјеримо почетак сезоне, али по најавама метеоролога, очекује нас период повољан за купање и сунчање - казао је Вукајловић.

Претпродаја сезонских карата за љетну сезону на овом воденом парку због великог интересовања продужена је до понедељка, 7. јуна.

- Задовољни смо продајом карата. Улазнице у претпродаји су ниже од цијена у сезони до 50 одсто, тако ће је школарци моћи купити по цијени од 50 КМ, док ће сезонске улазнице за остале грађане бити 60 КМ - појаснио је Вукајловић.

Како су навели у ЈП “Аквана” посјетиоци ће се морати придржавати свих неопходних мјера у складу са епидемиолошком ситуацијом.

- На више мјеста биће постављена обавјештења и упозорења са правилима понашања. Биће неопходно одржавање физичке дистанце од два метра и дезинфекција прије уласка у базен. Биће постављени пултови са средствима за одржавање хигијене на више мјеста - истакли су у “Аквани”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана