Почиње „Ћевап фест“

ГС
Почиње „Ћевап фест“

БАЊАЛУКА - Седми „Ћевап фест“, манифестација посвећена промоцији бањалучког ћевапа, биће отворен данас у парку „Петар Кочић“.

-Препознатљиви фестивал, који већ година уназад привлачи многобројне посјетиоце, у овогодишњем издању обогаћена је и великом понудом домаћих пољопривредних производа, у сарадњи са асоцијацијом „Плодови села“ – кажу у Градској управи.

Промотер ове манифестације Небојша Куштриновић истиче да ће посјетиоци имати прилику да уживају у најбољим бањалучким ћевапима, али да испробају бројне домаће делиције.

-Нимало случајно, овогодишњи фестивал отварамо на Спасовдан, крсну славу града, у намјери да пружимо додатни садржај нашим суграђанима који нас вјерно прате свих ових година. И, немојте да вас брине киша, ово је само пролазна нестабилност, сунце ће поново да нас огрије од петка, тако да имате разлога да се прошета до парка и погледа шта смо вам припремили за ново издање фестивала – поручио је Куштриновић.

У намјери да дамо подстрек домаћим произвођачима, додаје, овогодишњи фестивал суобогатили богатом понудом домаћих пољопривредних производа.

Према најавама организатора, фестивал ће званично бити отворен данас у јутарњим часовима, а трајаће ће до недјеље увече.

Одржавање овогодишњег „Ћевап феста“ подржао је Град Бањалука путем Календара туристичких манифестација за 2024. годину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Матични уред
Матични уред
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана