Почео "План Б фест"

Г.С.
Почео "План Б фест"

БАЊАЛУКА - На тврђави Кастел у Бањалуци почео је фестивал хуманитарног карактера "План Б фест" који ће вечерас и сутра окупити регионалне звијезде рокенрол музике.

Фестивал под симболичним слоганом "Заједно" почео је пјесмом "За милион година" која је осамдесетих година прошлог вијека снимљена као допринос југословенских музичара за помоћ гладној дјеци у Африци.

Пјесму је извео вокални атеље "МаМа вокс" уз пратњу београдске групе "Генерација пет".

Бањалучка публика вечерас ће имати прилику да гледа "Рибљу чорбу", Бајагу и Инструкторе уз специјалног госта Драгог Јелића, те Дејана Цукића и "Спори ритам бенд".

Друго фестивалско вече резервисано је за премијерни и ексклузивни заједнички наступ најпознатијег виолинисте са ових простора Стефана Миленковића и чувеног Нелета Карајлића. Сутра ће наступити "Генерација пет" Влатко Стефановски Трио.

Организатори фестивала су "План Б Фондација" и Фондација "Новак Ђоковић", а овај догађај је прилика да двије фондације унаприједе досадашњу сарадњу и пријатељство с обзиром на то да ће дио средстава од продатих улазница бити прослијеђен Фондацији "Новак Ђоковић".

Улазнице за први "План Б фест" по цијени од 25 КМ за једно фесивалско вече, 40 КМ за обје вечери и једнодневне ВИП по цијени од 50 КМ, доступне су путем онлајн сервиса kupikartu.ba и на продајним мјестима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана