Почеле пријаве за „картице пријатељства“

К.Ш.
Foto: Град Бањалука

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић позовао је све пензионере и лица старија од 65 година да се пријаве за "картице пријатељства".

- Наши пензионери данас, 30. јула, у свим мјесним заједницама и у просторијима бившег Војног одсјека могу предати захтјев за издавање "картица пријатељства" – истакао је Станивуковић.

Како наводе из Градске управе, потребно је да пензионери, уз попуњен захтјев, приложе копију личне карте и копију чека од посљедње пензије.

- Лица старија од 65 која немају пензију, умјесто чека од пензије потребно је да уз копију личне карте приложе овјерену изјаву да не уживају пензију овдје нити у иностранству -  објаснили су из Града.

Када је ријеч о родитељима мале дјеце, како каже градоначелник, они ће већ у сутра, 1. августа у 18 часова у Парку „Младен Стојановић“, добити рјешења о повећању субвенција за приватне вртиће, а уз то ће моћи да се пријаве за „картице здравог дјетињства“ уз које ће моћи остварити попусте на беби опрему, храну и остале потрепштине у одређеним радњама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана