Почела ванредна сједница Скупштина града

М.В.
Foto: М.В.

БАЊАЛУКА - Почела је ванредна сједница Скупштине града Бањалука, а на самом почетку дискутовали су одборници ПДП зашто су неке тачке скинуте са дневног реда, превасходно мислећи на важан документ као што је приједлог ребаланса буџета за 2023. годину.

Шеф клуба одборника ПДП-а Драган Милановић питао је предсједника Скупштине града Љубу Нинковића зашто се ове тачке нису нашле на дневном реду.

- Због чега су тачке, као што је приједлог ребаланса буџета за 2023. годину скинут са дневног реда. Немате право да бирате које ће тачке бити на дневном реду - рекао је Милановић.

Градоначелник Драшко Станивукуковић истакао је да  је ће на овај начин бити оштећен народ, те да ће он испаштати, уз то да је упитно како ће прославити празнике.

- Звао сам вас на разговор десет пута, питао сам шта је компромис и ништа. Шест милиона може за гараже на УКЦ-у, а не може за народ да најнормалније прославе празнике. Не може ово проћи, овај је монструозни политички чин - рекао је Станивукуковић додавши да су се те тачке морале наћи на дневном реду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана