Почела изградња кружног тока код 'Леснине'

А.С.
Foto: Владимир Стојаковић

БАЊАЛУКА - ​У оквиру припремних радова на изградњи нове кружне раскрснице код "Леснине", од данас је затворен саобраћај из правца Улице Ивана Горана Ковачића, од "Тропика" према укрштању са Улицом браће Пиштељића.

Саобраћај се од "Центрума" са кружног тока усмјерава иза "Тропика"према раскрсници код Пољопривредне школе.

Почетак радова на новом кружном току код "Леснине" довешће до одређених измјена у саобраћају и увођења алтернативних путева, казао је за "Глас Српске" начелник Одјељења за саобрачај и путеве Славиша Сандић.

Радници предузећа "Нискоградња", које је извођач радова, већ су поставили привремену саобраћајну сигнализацију и започели припремне радове за овај значајан инфраструктурни пројекат.

- У оквиру припремних радова од јуче је затворен саобраћај од "Тропика" према укрштању са  Улицом браће Пиштељића. Саобраћај се од "Центрума" са кружног тока усмјерава иза "Тропика" према раскрсници код Пољопривредне школе. Дио саобраћаја биће преусмјерен на Пиланску улицу крај "Петрол" пумпе, и даље на Франа Супила, те на улице Браће Подгорника и Проте Николе Костића – казао је Сандић.

Пошто се ради о прометној саобраћајници у наредна три мјесеца доћи ће до стварања привремених гужви због извођења радова, па  из Одјељења моле за стрпљење и поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

- Завршетком овог посла, значајно ћемо растеретити саобраћај у овом дијелу града – закључује Сандић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана