Пажња: Улице и насеља без струје

К.Ш.
Пажња: Улице и насеља без струје

БАЊАЛУКА - Због радова на електромрежи без струје ће данас од осам до 15 часова бити дио насеља Крупа на Врбасу, саопштили су из “Електрокрајине”.

Додали су да струје неће имати ни дијелови улица Богдана Жерајића, Босе Живковић, Карађорђева, Велебитска и Влашићка од 8.30 до 11.30 часова.

- Без струје ће остати и дијелови насеља Новоселија, Карановац и Љубачево од девет до 11 часова, као и дио насеља Славићка од девет до 13.30 часова - саопштили су из овог предузећа.

Како наводе, електричну енергију од девет до 15 часова неће имати дијелови улица Алексе Шантића, Др Јована Рашковића, Коло српских сестара, Крајишких бригада, Петра Мећаве, Душана и Владе Копање те Српских рудара, као ни дијелови насеља Павловац и Мотике.

- Дијелови улица Боже Николића, Бранислава Нушића, Милоша Црњанског, Његошева и Раде Кондића остаће без струје од десет до 11 часова - истакли су и додали да струје од 13 до 14 часова неће имати дијелови улица Драгише Васића, Масарикова, Паве Радана, Равногорска, Српских пилота, Стевана Мокрањца и Тина Ујевића, а од девет до 14 сати улице Јована Бијелића, Марије Димић, Милоша Црњанског и Здравка Дејановића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана