Панорамски бус поново вози Бањалуком

ГС
Панорамски бус поново вози Бањалуком

БАЊАЛУКА - Вожња панорамским аутобусом поново је на располагању су свим суграђанима и туристима током љетних мјесеци у Бањалуци.

Имајући у виду да се због бројних манифестација у оквиру Бањалучког љета, очекује и већи број посјетилаца, у циљу промоције туристичких потенцијала нашег града, у сарадњи Града Бањалуке и организатора догађаја усаглашено је да се организују туре панорамским аутобусом.

“Тако ће за вријеме одржавања манифестација: „Бања Лука Фест“, „Демофест“ и „Фресх Wаве фестивал“, због очекиване веће концентрације суграђана и туриста у ужем центру града панорамски аутобус саобраћати по скраћеној траси и то на релацији од новог спортског комплекса у Парку „Младен Стојановић“ до тврђаве Кастел у терминима: 18 часова, 19 часова, 20 часова, 21 час, 22.00 часа”, казали су из Градске управе.

Додају да ће за вријеме трајања наведених фестивала панорамски аутобус саобраћати на сстаницама: спортски комплекс код Парка „Младен Стојановић“, Народна скупштина Републике Српске, Пошта, тврђава Кастел.

“У остале дане планирано је да панорамски аутобус саобраћа по редовној траси, односно да обиђе све предвиђене станице, те да буде на располагању у четири термина: 10 часова, 12 часова, 18 часова, 20 часова, на релацији: спортски комплекс код Парка „Младен Стојановић“, Народна скупштина Републике Српске, Пошта, тврђава Кастел, подножје Бањ брда (код Алибабе), Градска плажа, плажа „Врућица“ у Српским Топлицама, Кампус”, казали су они.

Иначе, панорамски аутобус суграђанима и свим туристима пружа могућност да Бањалуку упознају из једне потпуно нове перспективе, а и  за сада превозиће све заинтересоване бесплатно.да Бањалуку упознају из једне потпуно нове перспективе, а и  за сада превозиће све заинтересоване бесплатно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана