Панорамски бус опет вози на Бањ брдо

И. Б.
Панорамски бус опет вози на Бањ брдо

Бањалука - Панорамски бус, као и претходних година, превозиће љубитеље природе на најпопуларније градско излетиште, Бањ брдо.

Прва овогодишња вожња десиће се сутра, 2. августа. Рута је стандардна, од фабрике обуће “Бема”, односно од окретишта аутобуске линије број 13, до споменика на Бањ брду. Ни сатница није мијењана, па ће бус возити радним данима од 15 до 20 часова, а суботом и недјељом од девет до 20 сати.

- Град до сада није ишао с одлуком због жалби других превозника, али је након што је завршен рок за жалбе одлучио да посао повјери фирми која га је и прошле године изводила -  нагласио је начелник Одјељења за саобраћај и путеве Славиша Сандић.

Додао је да је, према првим најавама, ова услуга домаћим и страним посјетиоцима требало да буде на располагању од Дана града, који се обиљежава 22. априла, али из више разлога град није успио да пронађе партнера у том послу.

Превоз би требало да траје до 30. септембра. Цијена карте износиће једну конвертибилну марку, а за дјецу до пет година вожња ће бити бесплатна.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана