Панорамски "Бањ бус" возиће само викендом

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Панорамски "Бањ бус" саобраћаће до најпознатијег градског излетишта само викендом, због смањеног броја корисника и периода лоших временских прилика, речено је Срни у бањалучком Одјељењу за саобраћај и путеве.

Панорамски мини-бус саобраћаће на Бањ брдо суботом и недјељом, у периоду од 9.00 до 19.00 часова.

У овом одјељењу су истакли да ће коначна одлука до када ће се превоз обављати бити донесена на основу заинтересованости, односно броја путника, а на шта ће велики утицај имати и временске прилике.

Панорамски мини-бус је средином јуна почео са превозом Бањалучана и заинтересованих туристе до најпознатијег бањалучког излетишта.

Градска управа Бањалука је, како би изашла у сусрет свима онима који желе да посјете Бањ брдо, средином јуна одлучила да поново стави у функцију мини-бус, којег могу користити сви заинтересовани.

Ова врста превоза до Бањ брда наишла је на веома добре реакције грађана, о чему говори и податак да је прошле године превезено више од 10.000 грађана.

Панорамски мини-бус има рампу за улаз лица са инвалидитетом, како би ово градско излетиште било доступно и тој популацији.

Траса вожње је од фабрике обуће "Бема" до споменика на Бањ брду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана