Пале „тешке“ ријечи: Вербални сукоб одборника у бањалучкој Скупштини (ВИДЕО)

Глас Српске
Пале „тешке“ ријечи: Вербални сукоб одборника у бањалучкој Скупштини (ВИДЕО)

БАЊАЛУКА - На јучерашњој сједници Скупштине града Бањалука, након што је одборник СНСД у Драгослав Топић рекао да портири у Градској управи носе дуге цијеви, за ријеч се јавила одборница ПДП-а Смиљана Моравац Бабић.

- Врло озбиљно сте говорили о томе да наши портири носе пиштоље и дуге цијеви и при том сте били фокусирани на камеру, одмах када сте завршили и када је камера престала да вас снима, сагнули сте главу и почели сте да се смијете. Врло је опасно то што грађане Бањалуке доводите у заблуду и они могу помислити да је то заиста тако - рекла је Моравац Бабић.

Она је након тога додала:

- Дан је започео незванични одборник Народног Фронта Саша Лазић који је јутрос направио хаос са родитељима који су дошли на протесте те да је сваком од њих знао име – рекла је Моравац Бабић.

Одмах након тога Лазић је почео да добацује “Немојте да лажете”, на шта му је Бабић одговорила “Све ће се видјети на снимцима”.

То је Лазића још више изреволтирало те је Бабићевој упутио низ псовки и увреда.

Након тога сједница је прекинута, а по повратку у клупе Лазић је удаљен са сједнице. Ову мјеру му је изрекао предсједник Скупштине Љубо Нинковић.

U banjalučkoj skupštini odbornik ispičkarao babu. pic.twitter.com/cJCYlgneQx

— Vuk Gavranović (@nevaljalidjecak) May 15, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана