Пакети помоћи за старије чланове Социјалистичке партије и остале грађане

Срна
Пакети помоћи за старије чланове Социјалистичке партије и остале грађане

БАЊАЛУКА - Социјалистичка партија /СП/ уручила је данас, поводом васкршњих празника, први контингент помоћи старијим члановима ове странке, као и другим грађанима у Бањалуци, саопштено је из бањалучке организације СП-а.

Из ове странке наводе да је помоћ финансирао члан Извршног одбора СП-а Велибор Станић, који је рекао да је ово тренутак у којем се мора показати хуманост која краси све социјалисте, те да се помогне најугроженијим грађанима и обрадује поводом предстојећих празника.

“Била ми је морална дужност и обавеза помоћи нашим најугроженијим члановима и поручити им да је њихова Социјалистичка партија увијек уз њих. Надам се да ће се ситуација и околности изазване вирусом корона ускоро завршити и да ћемо се што прије вратити свакодневним обавезама и традиционалним начинима прослављања празника”, рекао је Станић и захвалио младим социјалистима за њихов допринос у овој активности.

Из Актива младих СП-а истакли су да ће увијек бити на располагању за старије чланове партије и да на њихов активизам и помоћ партија увијек може да рачуна.

У саопштењу је наведено да ће ову активност наставити и у будућем периоду.

Станић и млади социјалисти су честитали Васкрс свим члановима СП-а који овај празник славе по јулијанском календару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана