Падобранци Дједа Мразови усрећили стотине малишана

ГС
Foto: Уступљена фотографија

БАЊАЛУКА- Падобранци Дједа Мразови из бањалучког Падобранског клуба "SkyDive" обрадовали су данас више стотина малишана и њихових родитеља уприличивши им несвакидашњу додјелу новогодишњих пакетића у Залужанима у сједишту клуба.

- SkyDive  традиционално организује додјелу пакетића за малишане којима родитељи донесу пакетиће, али ове године смо организовали ширу акцију и побринули смо се да пакетићима обрадујемо и штићенике дјечијег дома "Рада Врањешевић" узраста до десет година и Дневног центра "Нова генерација", а пакетиће за њих су обезбиједила предузећа - "Ђурић маркети", "Тропик" и Град Бањалука, док је пекара "Мања" даровала послужење за све присутне"-  рекао је Душан Петрушић, један од четири Деда Мраза падобранца који су уручивали поклоне.

Овогодишњој додјели присуствовало је више стотина дјеце и њихових родитеља који су кућама отишли препуни утисака.


 

Додјели пакетића присуствовао је и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић који је нагласио сензибилност Града када је ријеч о даривању рањивих категорија дјеце.
 

Градоначелник је изразио радост због великог броја малишана који су се окупили око Деда Мразова падобранаца и захвалност Падобранском клубу " SkyDive"који је приредио спектакуларно уручење пакетића најмлађим суграђанима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана