Отворене нове просторије ФК" Напријед" : Захвалнице Станивуковићу и Дринићу за допринос развоју клуба

Г.С.
Отворене нове просторије ФК" Напријед" : Захвалнице Станивуковићу и Дринићу за допринос развоју клуба

БАЊАЛУКА - Нове просторије ФК "Напријед" свечано су отворене данас у присуству бројних љубитеља фудбала.

Предсједник клуба Владимир Росић рекао је да је то велика ствар за "Напријед" који се налази на првом мјесту друге лиге запад.

Он је захвалио Граду Бањалуци на финансијској подршци, те градоначелнику Драшку Станивуковићу, народном посланику Небојши Дринићу који су и личним средствима помогли да сви који тренирају имају боље услове, приступ терену, свлачионице, као и трибине.

- Свјесни смо важности свега што ради ФК "Напријед" за спорт, за младе и за град. Зато смо свим срцем пружили подршку и помогли да се обезбиједе добри услови за све који тренирају, али и руководство и оне који долазе на утакмице. Драго ми је што је Град Бањалука на челу са градоначелником Драшком Станивуковићем побољшао систем финансирања спорта, што је помогао ФК "Напријед" и многима, истакао је народни посланик Небојша Дринић.

Дринићу и Станивуковићу су данас уручена признања за допринос развоју ФК "Напријед" и поклон дресови са њиховим презименима чиме су постали пријатељи и почасни чланови клуба.

- Много смо помогли и уложили у ФК "Напријед" јер смо у руководству препознали ентузијазам који се ријетко виђа. Овај клуб који је два пута старији од Републике Српске је био пред гашењем, у незавидној финансијској ситуацији, без клупских просторија и основних услова. Све смо учинили да помогнемо да се то не деси и овај клуб ће и убудуће имати нашу подршку, рекао је Станивуковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана