Отворена реконструисана спортска дворана Обилићево

Ј. П.
Отворена реконструисана спортска дворана Обилићево

Бањалука - У реконструкцију Спортске дворане "Обилићево" уложено је 360.000 КМ а спортисти али и други корисници овог објекта убудуће ће имати много боље услове за тренинге и активности.

Свечаном отварању овог здања у сриједу навече присуствовао је и градоначелник Слободан Гаврановић.

- У посљедње три године интензивно је рађено на реконструкцији и санацији спортских објеката у граду. Раније је обновљена Спортска дворана "Борик", а сада и "Обилићева". У нашим спортским дворанама имамо нови амбијент и услове за рад свих спортиста, што је веома значајно - изјавио је Гаврановић.

Директор Јавне установе Спортски центар "Борик" у оквиру које је и СД "Обилићево", Манојла Зрнић оцијенио је да ће спортисти убудуће имати квалитетне услове за рад.

- Реконструкција "Обилићева" је трајала више од два мјесеца. Важно је што је и ова спортска дворана, уз "Борик", сада обновљена - рекао је Зрнић.

Реконструкција је почела прошле године. Обновљен је и лакиран паркет. На кров је постављена нова изолација и замијењено 14 купола. Направљене су и двије рампе за инвалиде, једна на главном улазу код градског позоришта "Јазавац" а друга  на улазу у салу. Поред тога у канцеларијама промијењени ламинат и столарија  а реновиран је и улазни хол. Промијењене су канализационе цијеви, плочице и санитарије у јавном тоалету који ће поново бити у употреби након двије деценије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана