Отворена канцеларија Подручног одбора запад Уједињене српске у насељу Лауш

Срна
Отворена канцеларија Подручног одбора запад Уједињене српске у насељу Лауш

БАЊАЛУКА - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изразио је вечерас задовољство јер је у ову партију учлањен велики број становника бањалучког насеља Лауш, што је индикатор успјеха политичке странке на изборима.

Стевандић, који је присуствовао отварању страначких канцеларија Подручног одбора Запад на Лаушу, истакао је да се ово насеље може сматрати зоном која најављује резултате избора, истичући да његови становници имају посебну детекцију за оне пред којима је велика будућност.

“Пошто је велики број грађана Лауша учлањен у Уједињену Српску морали смо да за њих отворимо канцеларије у овом насељу и да заједно са њима прославимо напредак, велики добитак за странку”, рекао је Стевандић Срни.

Он је навео да је циљ да Лауш добије на значају, те да уз нове пројекте настави да напредује и да буде једно од уређенијих насеља.

Стевандић је изразио задовољство јер свакодневно стижу захтјеви за отварањем страначких канцеларија у насељима у Бањалуци, али и у другим градовима и општинама, гдје грађани могу да измјере крвни притисак, шећер, добију правни савјет, али и да комуницирају са члановима странке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана