Отворен позив за априлске награде: Иницијативе доставити до 5. марта

А. Т.
Отворен позив за априлске награде: Иницијативе доставити до 5. марта

БАЊАЛУКА - Заинтересована правна и физичка лица са подручја града могу да до 5. марта доставе иницијативе за додјелу награда и признања поводом 22. априла, Дана града.

Иницијативе је потребно доставити Скупштини града - Комисији за избор и именовања, награде и признања, на адресу Трг српских владара број 1, 78 000 Бањалука.

- Одлуком о наградама и признањима, установљене су награде и признања: Кључ града са повељом "Почасни грађанин града Бањалуке" као посебан вид признања за дјела и рад од општег значаја у свим областима стваралаштва, Златни грб града за изузетан допринос у развоју града, његовању односа са другим градовима, за постигнуте врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, Плакета града (за изузетна остварења у области образовања, науке, културе, умјетности, спорта, физичке културе, као и за изузетна хумана дјела и испољену храброст) и Награда града младима као посебан вид признања - саопштили су из Градске управе.

Како је наведено у позиву, с обзиром на то да манифестација поводом 22. априла није одржана прошле године, иницијативе за додјелу награда и признања за 2020. биће разматране у овој години.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана