Отворен друштвени дом у Горњој Пискавици

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић отворио је данас новоизграђени друштвени дом у бањалучкој мјесној заједници Горња Пискавица у чију је изградњу из градског буџета издвојено 215.000 КМ.

Радојичић је рекао да Град Бањалука предано ради на пројектима који ће у селима и приградским насељима обезбиједити нове друштвене садржаје.

"Ово је крај који је, прије епидемије, имао веома развијен друштвени живот, употпуњен бројним дешавањима и развојем сеоског туризма. У Горњој Пискавици коначно имамо лијеп објекат за који сам сигуран да ће бити кориштен", рекао је Радојилић.

Он каже да је основни циљ изградње и развијања инфраструктуре да села живе, а на овој локацији нови садржаји су спортско и дјечије игралиште.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Горња Пискавица Горан Кнежевић рекао је да је изградња друштвеног дома био један од приоритета у овој мјесној заједници.

"Захваљујући Градској управи и градоначелнику завршили смо један од капиталних пројеката за овај крај. За нас је ово велики догађај и за неколико дана очекујемо да добијемо воду", закључио је Кнежевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана