Отварање "Зимзобала" 1. децембра

Ј. К.
Отварање "Зимзобала" 1. децембра

БАЊАЛУКА - Предстојећа зима и новогодишњи празници биће обиљежени бројним садржајима и дешавањима у граду, поручила је савјетница градоначелника за друштвене дјелатности Милада Шукало. Најавила је да ће и ове године у сарадњи с Градском развојном агенцијом бити организован зимски маркет у парку "Петар Кочић".

- Под новим називом "Зимзобал" наши суграђани и туристи имаће прилику да уживају у богатој понуди зимског маркета. Свечано отварање планирано је за 1. децембар када све посјетиоце очекује музички и забавни програм, пуштање лампиона, маскоте, као и програм за најмлађе - рекла је Шукало.

Додала је да ће током децембра на тој локацији бити организовани наступи бањалучких музичара, док ће ускоро бити познати и извођачи који ће наступити у новогодишњој ноћи, као и 1. јануара. Објаснила је да ће Бањалука традиционално организовати и прославу Бадњег дана, као и прославу Православне нове године. Шукало је најавила и један потпуно нови концепт и програм за младе, који ће бити организован у Дому омладине, а ријеч је програму "Зима у Дому омладине".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана