Отплаћен кредит породици Бјелајац

ГС
Отплаћен кредит породици Бјелајац
Foto: ГС | Отплаћен кредит породици Бјелајац

БАЊАЛУКА - Хуманитарна акција "За мале Бјелајце" је успјешно окончана и прикупљена су средства за отплату кредита самохране мајке троје дјеце Весне Бјелајац, која је у априлу остала без супруга и који је био једини запослен у овој породици.

Ову акцију су покренули учитељица Мира Сандић из основне школе " Милош Црњански ", комшије,  Ватерполисти клуба " Борац Фортуна" и многобројни донатори хуманог срца. 

НЛБ банка је урадила велики хумани гест и породици Бјелајац затворила стамбени кредит и скинута хипотека који је представљала највеће бреме.

Ова храбра мајка школује два основца, од којих је један четврти, а други осми разред основне школе и  враћала је два кредита.

- Ово ми много значи, не морам више да размишљам да ли ће неко доћи и рећи ми да идем из свог дома и да устајем са помишљу шта ће бити сутра - казала је Весна. 

Акција је успјешно завршена сви који су жељели помоћи могли су то учинити преко жиро-рачуна. У акцији је успјешно сакупљено 32.000 КМ.

Весна је додала да се захваљује свим донаторима и хуманим људима  који су  подржали и обезбједили њеној породици миран сан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана