Освијетљена улица Српских рудара

В. П.
Освијетљена улица Српских рудара

Бањалука - Новоизграђена јавна расвјета у улици Српских рудара у насељу Лауш у дужини од 1,6 километара представља само један од пројеката који ћемо реализовати у овој години како би квалитет живота грађана био бољи.

Рекао је то градоначелник Игор Радојичић након што је у четвртак увече пустио у функцију јавну расвјету у овој улици.

- Грађевинска сезона је започела прошле седмице када смо почели изградњу расвјете у Пријечанима, а у Первану отворили трафо-станицу. Када је ријеч о расвјети и о нисконапонској мрежи, са нашим партнером "Електрокрајином" настављамо радове у Поткозарју, Барловцима и Пискавици - нагласио је Радојичић.

Додао да је да се на Лаушу тренутно ради и водоводна мрежа у Косовској улици.

- То су неки од послова који су предвиђени по програму комуналних радова за ову годину. Рјешавамо један по један инфраструктурни проблем, како у градском тако и на приградском и сеоском подручју - казао је Радојичић.

За новоизграђену расвјету у улици Српских рудара издвојено је око 50.000 КМ, а према ријечима вршиоца дужности начелника Одјељења за комуналне послове, Петра Билчара на Лаушу је за ову годину, између осталог, планирана изградња расвјете у дијелу Житомислићке улице и водовода у улици Франца Шуберта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана