Опроштајна журка за младог Сергеја Ступара пред одлазак у Москву

ГС
Опроштајна журка за младог Сергеја Ступара пред одлазак у Москву

БАЊАЛУКА - Опроштајна журка "За Сергеја" пред одлазак Бањалучанина Сергеја Ступара на лијечење у Москву биће одржана у сриједу.

Ово је на друштвеној мрежи Фејсбук најавила његова мајка Свјетлана Беднаш, гдје је навела да ће журка бити одржана у пабу Ксет а да ће сав прикупљен новац бити намијењен за наставак лијечења њеног сина.

"Људи моји драги, напокон могу да вас позовем на догађај за који се идеја у мојој глави родила прије два мјесеца. Жеља ми је била да направим нешто гдје ћу спојити на једном мјесту електронску музику и рок свирку, с обзиром да сам неко ко воли да слуша и једно и друго, а и хтјела сам да ја као Сергејева мама организујем нешто на шта ће он сутра бити поносан, нешто на шта би он отишао да се организује за неког другог", навела је Беднеш на Фејсбуку.

Додала је да са поносом може да каже да је на једном мјесту успјела да окупи више од 20 извођача који ће 12. јуна у КСЕТ пабу да пуштају музику и да свирају за Сергеја.

"Још мало па сам могла фестивал да направим, али о том, по том, није искључено", написала је она и позвала све да 12. јуна дођу и испрате Сергеја за Москву.

Цијена карте је 10 КМ и приход од продатих улазница иде за помоћ младом Сергеју за његово лијечење у Москви.

"Поред тога за вријеме журке ће у КСЕТ-у бити постављена и кутија гдје ће сви који то буду хтјели моћи да донирају новчана средства. И на крају ништа ово не би било могуће без помоћи свих ових предивних људи, мојих пријатеља који су без икаквог питања ускочили и урадили све сто је потребно да се ово и реализује, али највише хвала ди-џеју Тибору Кљакићу с којим се идеја и скувала до краја на Banjalukatattooshow. Људи дивни сте! Волим вас", написала је Сергејева мајка на Фејсбуку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана