Одржавање градске имовине: Поправка клупа и дјечјих игралишта

А. С.
Одржавање градске имовине: Поправка клупа и дјечјих игралишта

БАЊАЛУКА - Радници Одјељења за комуналне послове, и поред актуелне епидемиолошке ситуације, свакодневно санирају постојећу и постављају нову комуналну опрему.

Прошле седмице санирано је дјечје игралиште и неколико клупа на Булевару. Такође, на путу према Лаушу и Сарачици лакиране су старе и постављене двије нове клупе на аутобуским стајалиштима.

- Радници и у овим данима, када је већини смањен обим посла, настоје да градску имовину одржавају чистом, уредном и функционалном. Иако смо у ванредном стању, градске улице и сва опрема морају остати у добром стању како би били од користи свим грађанима - казали су из одјељења.

Истичу да је већ од првих дана прољећа кренуло уређење и одржавање градских површина, а ових дана фокус је на дјечјим игралиштима, клупама, новим кантама за отпатке и контејнерима.

- Након радова у Новој вароши, ових дана санирано је игралиште у улици Војводе Момчила, на стајалишту код Гимназије замијењене су даске на клупама, а на Лаушу и Сарачици обновљено је укупно 12 клупа и постављене двије нове. У наредном периоду настављамо са радовима и у другим насељима - казали су из одјељења.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана