Од сутра у Бањалуци обустава саобраћаја због прославе Нове године

Срна
Од сутра у Бањалуци обустава саобраћаја због прославе Нове године

У центру Бањалуке од сутра ће бити обустављен саобраћај због предстојећих новогодишњих концерата који ће бити организовани на главној градској саобраћајници између Трга Крајине и парка "Петар Кочић", саопштено је из Градске управе.

Саобраћај ће бити обустављен у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на потезу од зграде "Пошта Републике Српске" до "Екватора" сутра од 13.00 часова па до 2. јануара.

Из Градске управе наводе да ће за вријеме обуставе саобраћаја, доћи до преусмјеравања линија градског превоза.

Аутобуси који саобраћају Улицом краља Петра Првог Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Улице Милана Тепића, из смјера југа, биће преусмјерени у Булевар цара Душана, те улице Книнску, Видовданску, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

Истовремено, аутобуси које саобраћају Улицом краља Петра Првог Карађорђевића, дио од Улице Милана Тепића до Булевара цара Душана, из смјера сјевера, биће преусмјерени у Улицу Милана Тепића, за линије које саобраћају према југу у улице Книнску, Булевар цара Душана и даље постојећом трасом.

За вријеме обуставе, у Улици Милана Тепића на дијелу од Улице краља Петра Првог Карађорђевића до Видовданске улице, биће забрањено заустављање и паркирање возила.

Бањалучане и туристе за новогодишње празнике очекују три ноћи великих концерата са регионалним музичким звијездама – Црвеном јабуком, Јеленом Томашевић, Маријом Шерифовић и Алекдсандром Пријовић.

Прве вечери, 30. децембра, од 21.00 час наступиће Марија Шерифовић, у новогодишњој ноћи, 31. децембра, биће одржан концерт Јелене Томашевић од 21.00 до 23.00 часа, а затим Црвене јабуке која ће забављати присутне све до један час иза поноћи.

Први дан нове, 2020. године, од 21.00 час почиње велики концерт Александре Пријовић.

Централна бина на којој ће бити одржани новогодишњи концерти, биће на главној градској саобраћајници између Трга Крајине и Парка "Петар Кочић".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана