Од сутра наставак вакцинације без претходне пријаве

Срна
Од сутра наставак вакцинације без претходне пријаве

БАЊАЛУКА - Вакцинација без претходне пријаве првом и бустер дозом вакцина "спутник ве" и "модерна" сутра ће бити организована у бањалучком насељу Петрићевац, речено је Срни у Дому здравља Бањалука.

Грађани ће моћи да се вакцинишу на вакциналном пункту од 12.30 до 19.00 часова у објекту мјесне заједнице.

Акција "Отворена врата" у уторак, 22. фебруара, биће организована од 13.00 до 19.00 часова за вакцине "фајзер" и "модерна" као прву или бустер дозу, а у сриједу, 23. фебруара, за "синофарм и "модерна" од 12.00 до 19.00 часова.

Из Дома здравља су најавили да ће у четвртак и петак, 24. и 25. фебруара фебруара бити ревакцинација, а грађани ће телефонски бити обавијештени о термину.

Вакцинација ће бити организована и у амбулантама породичне медицине Шарговац, Пискавица, Верићи, Поткозарје, Драгочај и Лауш, а у уторак, 22. фебрауара у амбулантама Врбања, Залужани, Мишин Хан, Мотике и Лазарево.

Имунизација ће у сриједу, 23. фебруара бити у амбулантама Старчевица два, Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац, Обилићево и Чесма, док ће у четвртак, 24. фебруара бити у амбулантама Голеши, Кола, Агино Село и Поликлиника, а у петак, 25. фебруара у амбулантама Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и Борик /Платонова улица/.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана