Од сутра до четвртка обустава саобраћаја у центру

ГС
Од сутра до четвртка обустава саобраћаја у центру

У центру Бањалуке ће од сутра од шест часова ујутро па до четвртка до 11 часова бити обустављен саобраћај у Улици краља Петра И Карађорђевића, на дијелу од Улице Марије Бурсаћ до Алеје Светог Саве због одржавања концерта поводом манифестације Дан српског јединства, слободе и националне заставе.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра И Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, извршиће се преусмјеравање аутобуса на Булевар цара Душана и у улице Книнска, Видовданска, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

-За вријеме трајања обуставе саобраћаја биће омогућен безбједан и несметан приступ  до хотела „Босна“ и паркинг гараже из Улице краља Петра И Карађорђевића, као и до објеката који имају једини приступ са дијела пута на ком је обустављен саобраћај – истакли су из Града Бањалука.

Истичу да ће се за вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршити на прописан начин од стране припадника службених лица Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана