Од понедјељка више полазака

Срна
Од понедјељка више полазака

БАЊАЛУКА - У Бањалуци ће од понедјељка, 15. јуна, бити повећан број полазака у јавном градском и приградском превозу, потврђено је Срни у градском Одјељењу за саобраћај и путеве.

“Имајући у виду да се привредна и остала дјелатност на подручју града постепено враћа у функцију, те након анализе стања на терену и сугестија грађана, од понедјељка ћемо повећати број полазака аутобуса”, појаснили су из тог одјељења.

Од 25. маја јавни превоз путника у Бањалуци функционише према редукованом љетном режиму, у оквиру којег се на дневном нивоу обави око 800 полазака у градском превозу и 200 полазака у приградском превозу.

Из Одјељења за саобраћај и путеве истакли су да ће грађани од понедјељка моћи да користе још 90 полазака у градском превозу и 20 полазака у приградском превозу.

Одјељење за саобраћај и путеве ће и даље пратити ситуацију, те сходно превозним потребама, постепено и повећавати број полазака.

Редови вожње су постављени у аутобусе и на сајт града Бањалука, а додатне информације се могу добити и у Одјељењу за саобраћај и путеве на телефон 051-244-444, локал 481.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана