Од канцеларија ускоро вртић на Старчевици

Д. В.
Од канцеларија ускоро вртић на Старчевици

Бањалука - Послије неколико неуспјелих тендера изабран је извођач радова за преправку бивших просторија Градске развојне агенције у вртић на Старчевици. За реализацију овог пројекта, који би ускоро требало да почне, биће издвојено 190.000 КМ чиме ће око 60 малишана добити прилику за адекватно предшколско образовање.

- Ријеч је о пословном простору који је у власништву града у насељу Старчевица, у улици Прве крајишке бригаде народне одбране, а који је до скоро користила Градска развојна агенција - навели су из Одјељења за комуналне послове.

Реконструкција овог простора на Старчевици требало је да почне прошле године, али је пролонгирана због неуспјешних тендера за избор фирме која би била задужена за тај посао.

- Ових дана, успјешно је окончан поступак јавне набавке и за извођача изабрано је предузеће “Тектон” - закључили су из ресорног одјељења.

Упоредо с тим, нови вртић се подиже и у Лазареву, а који би требало да прими 170 малишана са овог подручја. Поред тога, у току је и тендер  за избор извођача радова за нови вртић на Петрићевцу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана