Од данас боље снабдијевање струјом у Шушњарима

Срна
Од данас боље снабдијевање струјом у Шушњарима

Бањалука - Мјештани засеока Шушњари у бањалучкој мјесној заједници Пискавица од данас имају знатно боље снабдијевање електричном енергијом, након што су екипе "Електрокрајине" завршиле посао на обнови дотрајале нисконапонске мреже, у оквиру инвестиције вриједне више од 60.000 КМ.

Градоначелник Игор Радојичић, који је данас обишао радилиште, изразио је задовољство радовима на мрежи због којих ће 17 домаћинстава у овом селу имати знатно боље снабдијевање електричном енергијом, саопштено је из бањалучке Градске управе.


Он је нагласио да ће Град, у сарадњи са "Електрокрајином", и у наредном периоду настојати да олакша живот становника руралног подручја, тако што ће наставити да инвестира у обнову нисконапонске мреже, укључујући и увођење јавне расвјете.

Након обиласка радилишта, Радојичић је истакао да ће ребалансом градског буџета бити обезбијеђена додатна средства за улагање у инфраструктурне радове у области снабдијевања електричном енергијом, јавне расвјете, водоснабдијевања и канализације.

Он је подсјетио да је, с циљем бољег и ефикаснијег управљања системом, надлежност за управљање јавном расвјетом на руралном подручју града однедавно повјерена градском Одјељењу за комуналне послове, умјесто Центра за развој села, који је то до сада радио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана