Обустављено асфалтирање дијела улице

С. Б.
Обустављено асфалтирање дијела улице

БАЊАЛУКА - Саобраћајна инспекција обуставила је асфалтирање пута у дијелу Улице Косте Јарића након што је утврђено да се изводи без дозволе града, а издати су и прекршајни налози за правно лице од 3.000 КМ и 500 КМ за одговорно лице.

Градска инспекција је 19. фебруара, по пријави грађана, током надзора утврдила да “Нискоградња” Лакташи изводи машинске радове на уређењу макадамског коловоза у дијелу Улице Косте Јарића без сагласности од управљача пута, односно рјешења издатог од стране Одјељења за саобраћај и путеве, те наложила забрану даљњих извођења радова.

- То значи да се радови на јавним површинама не могу изводити без дозволе града, јер у противном нема ни надзора над радовима, а самим тим ни одговорности извођача у случају пропуста - саопштили су из Градске управе.

Радови су тада обустављени, а с обзиром на то да није затечено одговорно лице, већ само радници остављен је службени позив. Почетком ове седмице сачињен је и записник са одговорним лицем након чега је издат прекршајни налог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана