Обуставе саобраћаја у центру града због обиљежавања Спасовдана

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Саобраћај у појединим улицама у центру Бањалуке данас и сутра биће обустављен због обиљежавања крсне славе града Вазнесења Господњег - Спасовдана.

У Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Улице Марије Бурсаћ до Алеје Светог Саве саобраћај ће бити обустављен вечерас од 19.30 до 21.30 часова биће обустављен и сутра од 10.30 до 12.30 часова, саопштено је из Градске управе Бањалука.

Саобраћај ће бити обустављен од Трга српских владара, на дијелу од Улице краља Петра Првог Карађорђевића до Српске улице, испред главног улаза у Градску управу сутра од 19.00 до 23.00 часа и у петак, 3. јуна, од 19.00 до 23.00 часа.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра Првог Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, извршиће се преусмјеравање аутобуса на Булевар цара Душана, те у улице: Книнска, Видовданска, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

Из Градске управе наводе да ће се за вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршити на прописан начин припадници МУП-а Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана