Обустава саобраћаја у неколико улица у Бањалуци

Срна
Обустава саобраћаја у неколико улица у Бањалуци

БАЊАЛУКА - У Бањалуци ће данас и сутра бити на снази обустава саобраћаја у појединим улицама ради одржавања спортске манифестације Run&More Wееkend, саопштено је из Ауто-мото савеза (АМС) Републике Српске.

Саобраћај ће бити обустављен до 20 часова сутра у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Улице Милана Тепића до Улице Марије Бурсаћ.

Од 15.30 до 17 часова данас биће затворена Улица краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Марије Бурсаћ.

Саобраћај ће бити обустављен од 15.30 до 20 часова у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до Булевара цара Душана, те на овом булевару на дијелу од Книнске до Улице Теодора Колокотрониса.

Од 7.30 до 11.30 часова сутра на снази ће бити забрана саобраћаја у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Улице др Младена Стојановића до Улице Патре, те Булевару цара Душана, на дијелу од Улице Крајишких бригада до Улице Ђуре Даничића.

Саобраћај ће у овом периоду бити обустављен и у Улици Јована Дучића, на дијелу од Булевара цара Душана до Улице српских пилота, затим у Улици српских пилота, на дијелу од Улице Јована Дучића до Улице Милана Радмана.

Обустава саобраћаја биће и у Улици Милана Радмана, на дијелу од Улице Српских пилота до Улице Првог крајишког корпуса, у Улици Првог крајишког корпуса, на дијелу од Видовданске до Улице краља Петра Другог, те у Улици краља Петра Другог, на дијелу од Улице Првог крајишког корпуса до Улице Триве Амелице.

Саобраћај ће у овом периоду бити обустављен сутра и у Улици Триве Амелице, на дијелу од Улице краља Петра Другог до Улице др Младена Стојановића, у Улици др Младена Стојановића, на дијелу од Улице Триве Амелице до Улице краља Петра Првог Карађорђевића, те у Улици Олимпијских побједника, на дијелу од Улице Првог крајишког корпуса до Гундулићеве улице.

Забрана саобраћаја биће и у Алеји Светог Саве, на дијелу од Гундулићеве до Улице краља Петра Првог Карађорђевића, у Улици Гавре Вучковића, у Улици Мајке Југовића, на дијелу од Улице Гавре Вучковића до Булевара војводе Степе Степановића.

Саобраћаја неће бити ни у Булевару војводе Степе Степановића, на дијелу од Улице Мајке Југовића до Улице цара Лазара, на дијелу од Булевара војводе Степе Степановића до Улице Патре, у Книнској и Видовданској улици.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана