Обустава саобраћаја у центру Бањалуке

Срна
Обустава саобраћаја у центру Бањалуке

БАЊАЛУКА - У центру Бањалуке данас ће бити обустављен саобраћај због одржавања манифестације “Бањалучки карневал”, саопштено је из Градске управе.

Саобраћај ће од 10.30 до 12.00 часова бити обустављен у Улици др Младена Стојановића, на дијелу од Улице Триве Амелице Улице и у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Улице др Младена Стојановића до Улице алеја Светог Саве.



Од 10.30 до 16.30 часова саобраћај ће бити обустављен у Улици краља Петра Првог Карађорђевића на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Марије Бурсаћ.

Из Одјељења за саобраћај и путеве наводе да ће за вријеме обуставе од 12.00 до 16.30 часова на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра Првог Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, извршити преусмјеравање аутобуса Булеваром цара Душана, Книнском, Видовданском, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

Из надлежног одјељења додају да ће за вријеме трајања обуставе, од 10.30 до 12.00 часова извршити корекције на линијама јавног превоза путника које саобраћају улицама Краља Петра Првог Карађорђевића и др Младена Стојановића, преусмјеравањем аутобуса у Булевар цара Душана, Книнска, Видовданска, Првог крајишког корпуса, Краља Петра Другог и даље постојећом трасом, а у другом смјеру истим улицама обрнутим редослиједом.

Корекције ће у истом периоду бити извршене и на градској линији број 9 Б Чесма - Медено поље - Центар преусмјеравањем аутобуса из Улице Гундулићеве десно у Алеју Светог Саве, затим десно Источним транзитом и даље постојећом трасом, а у другом смјеру истим улицама обрнутим редослиједом.

На градској линији 14 Старчевица - Центар - Старчевица биће преусмјерени аутобуси из Улице краља Петра Петра Карађорђевића у улице Булевар цара Душана, Книнска, Видовданска, Првог крајишког корпуса, Краља Петра Другог, Триве Амелице, Источним транзитом до Ребровачког моста и даље постојећом трасом, а у другом смјеру истим улицама обрнутим редослиједом.

“На градској линији број 17 А Старчевица - Нова болница извршиће се преусмјеравање аутобуса од Ребровца Источним транзитом, Триве Амелице, Западним транзитом и даље постојећом трасом, а у другом смјеру истим улицама обрнутим редослиједом”, наводе из надлежног Одјељења.

Из Одјељења за саобраћај и путеве наводе да ће на градској линији број 20 Инцел - Центар - Паприковац /Улица Ранка Шипке/, преусмјерити аутобусе из Улице Гундулићеве десно у Алеју Светог Саве, затим лијево Источним транзитом, Триве Амелице, Краља Петра Другог, Првог крајишког корпуса, десно Вука Караџића и даље постојећом трасом, а у другом смјеру истим улицама обрнутим редослиједом.

На приградским линијама које саобраћају из смјера сјевера извршиће се скраћење трасе линија до стајалишта “Малта”.

Из Градске управе наводе да ће се за вријеме обуставе саобраћај регулисати и преусмјеравати припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана