Обрадовић: Са Станивуковићем најгора епоха у граду

Срна
Обрадовић: Са Станивуковићем најгора епоха у граду

БАЊАЛУКА - Одборник СНСД-а у Скупштини града Бањалука Боривој Обрадовић рекао је вечерас да би епоха Драшка Станивуковића на функцији градоначелника Бањалуке могла да буде најгора у овом граду.

Он је рекао да је Станивуковић, након што је владајућа коалиција упутила амандмане на градски буџет, изнио низ пријетњи, те најавио да ће "слике одборничких глава постављати у парковима", умјесто да је позвао све да заједно усаглашавају ставове о буџету.

Обрадовић је навео да су неке његове колеге из Скупштине града Станивуковића упоредиле са дјететом које се овако понаша када му узму играчку, али да он сматра да је проблем је пуно озбиљнији.

"Ово је прерасло дјечије хирове и посљедице могу бити несагледиве. Он је најављивао да ће изградити нову епоху када је постао градоначелник и да ће она бити најбоља, али мислим да ће на овакав начин бити најгора у нашем граду", рекао је Обрадовић за АТВ.

Он је истакао да у уторак, 30. марта, очекује бурну расправу о буџету града на сједници Скупштине града, поготову послије данашње конференције за новинаре Станивуковића.

Обрадовић каже да скупштинска већина жели да амандманима поправи катастрофални буџет, те да се обезбиједи помоћ здравственим радницима, породиљама, пензионерима и привредницима.

Он је навео да ће буџет града бити усвојен са предложеним амандманима, додавши да је могуће да ће до сједнице Скупштине града бити још састанака, али да вођен претходним искуствима не вјерује у то.

"Јасно ћемо да износимо и бранимо наше ставове и амандмане и мислим да и јавност први пут детаљније може да се упозна са приједлогом буџета којег нема на сајту градске управе, већ стоји нацрт буџета", навео је Обрадовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана