Обрадовић: Циљ да ДНС буде друга странка у владајућој коалицији

Срна
Обрадовић: Циљ да ДНС буде друга странка у владајућој коалицији

БАЊАЛУКА - Члан Предсједништва ДНС-а Боривој Обрадовић рекао је да је циљ ове странке да буде друга у владајућој коалицији, те да на предстојећим локалним изборима има више од 10 одсто освојених гласова.

Обрадовић, који је и предсједник Градског одбора ДНС-а Бањалука, рекао је да је на данашњој сједници Предсједништва странке било ријечи о припремама за предстојеће локалне изборе, те су чланови овог страначког тијела добили одређена задужења по регијама и општинама.

"Посебан акценат је био на Бањалуци, као највећем граду у Српској. Задужења за активности за овај град добили смо вршилац дужности предсједника странке Ненад Нешић и ја, те нам то даје вјетар у леђа за планирање даљих активности", рекао је Обрадовић новинарима након сједнице.

Он је навео да је циљ да у Бањалуци ова странка има 10.000 освојених гласова.

"Са листом кандидата за одборнике у Бањалуци ћемо изаћи почетком септембра. Желимо да направимо здраву екипу, којој није битан појединац него тим, те да срушимо предрасуде да су само људи који су отишли из ДНС-а заслужни за постизање резултата ове странке", рекао је Обрадовић.

Он је навео да су чланови странке у свакодневном контакту са грађанима у Бањалуци, те да им указују на инфраструктурне ствари које још нису ријешене у овом граду, а које треба да буду урађене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана